středa 16. ledna 2013

Rostoucí nábytek

Zaujal mě rostoucí nábytek od firmy Mayer, která na své zboží poskytuje pětiletou záruku.
Pracovní stůl i židle roste s dítětem až do dospělosti. Stůl má sklopnou pracovní desku, boky slouží jako odkládací pracovní plocha.
Židle  jsou také nastavitelné a rostou s dítětem. Jsou vhodné pro děti i dospělé do maximální výšky 190 cm a váhy 110 kg. Minimální výška dítěte je 110 cm. Židle mají opěrky pro ruce a místo koleček lze namontovat kluzáky.
Nevýhodou je ale poměrně vysoká cena.

Dětský rostoucí psací stůl Young College Profi 32P2 11 červený
Dětský rostoucí psací stůl Young College Profi


Dětská rostoucí židle Freaky 2436-26-060
Dětská rostoucí židle Freaky


Dětská rostoucí židle Freaky Sport 2430-381



 




5 komentářů:

  1. Taky se mi moc líbí a uvaźuju o něm, až vymaluju.

    OdpovědětVymazat
  2. Rostoucí nábytek můžu jen doporučit. Máme jen dobré zkušenosti. Musím sama za sebe říci, že já za svých školních a studentských let měla židlí několik. Záda trpěly a o tom jak ta židle vypadala za pár let ani nemluvě. Proto jsme zakoupili tady rostoucí otočnou židli Akticid http://www.rostoucinabytek.eu/rostoucinabytek/eshop/9-1-Detske-rostouci-zidle/0/0/9/3/. V pokojíku, který je laděn do velmi světlých barev máme tu růžovo-fialovou. Stůl je také rostoucí a to bílo-jemně růžový. Židle ten pokojík skvěle rozsvítila. Stabilní, pevná, látka perfektní. Nastavení jednoduché. Fakt kvalita. Takovou židli budou mít děcka hodně dlouho. A navíc je moc pěkná. Než kupovat pořád nějaké levné a měnit to radši jsme zainvestovali. Trošku se zajímám o design a už jsme měli předtím rostoucí židli dřevěnou - Jitro. Nedám na tyhle věci dopustit.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji Vám za Váš názor. Všechny židle jsou moc pěkné a hlavně kvalitní. Já budu muset vybírat z židlí s opěrkami pro ruce, takže z řady Freaky. Dcera toho u stolu moc nenasedí, tak pořád přemýšlím, zda má vůbec smysl kupovat tak drahý nábytek, ale třeba se jí to díky pěknému pracovnímu místu zalíbí.

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá úžasně. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...