čtvrtek 29. září 2011

Jak Verunka přišla na to, k čemu je tlačítko Home Button :)

Natočila jsem pro vás krátké video, jak se Verunka naučila používat Home Button, tlačítko, pomocí kterého se mimo jiné vyskakuje z aplikací v iPadu.

Verča se v ovládání iPadu velmi zlepšila. Sama si listuje plochami iPadu a otevře si aplikaci, kterou chce používat. Umí kliknout na OK v rámečku, zmáčkne šipku "zpět".

Na Home Button přišla teprve včera, ale hned ho aktivně začala zkoušet. Nejdříve jsem uvažovala, že na tlačítko přilepím  BubCap, to je takový plastový proužek, který zabrání nechtěnému zmáčknutí nebo zmáčknutí dítěte.

Rozhodla jsem se ale, že s tím zatím počkám. Ráda bych, aby se Verunka naučila sama iPad ovládat a tlačítko Home Button k tomu také patří.

Doufám, že to moje nervy vydrží déle, než Verunčino nadšení z tlačítka :)


8 komentářů:

  1. Verunka je velká šikulka:-)Koukám,jak krásně umí iPad ovládat:-)Pevně doufám,že se ho taky dočkáme,ale úřadům se to moc nelíbí:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to? Dala jsi jim odkaz na stránky?

    OdpovědětVymazat
  3. ostřílený mazák je to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný! Šikovná holčička!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkujeme :) Ten zvuk je rozvrzaný kolotoč pro osmáky :) Musím ho konečně namazat.

    OdpovědětVymazat
  6. To je bomba :-D, jakou z toho má švandu! Naprosto si uvědomuje, jak je to něco "zajímavého". Evi, vůbec jsem si nevšimla, jaký má úžasně dlouhý vlásky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dani, děkujeme :) Prý se iPad taky líbil Betynce :))))) Verunka se nechce nechat stříhat, tak vzadu vlásky nestříháme. Myslím, že ji víc sluší delší než krátké.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...